EUD Detail Online | Bliv klar til en elevplads i butik via fjernstudie

EUD Detail Online (22/1-2018 – 22/6-2018)

Den korte vej til en faglært fremtid. Klar til en elevplads i butik på 20 uger

EUD Detail Online er et 20 ugers grundforløb for dig, der gerne vil have en elevplads i butik.

Al undervisning foregår som fjernundervisning/e-learning. Du slutter med en eksamen, der gør dig klar til et godt job i detailhandlen.

KLAR TIL ELEVPLADS MED LØN

Når du har bestået dit 20 ugers grundforløb, er du klar til at finde en elevplads. Din elevtid varer to år, og du får løn under forløbet. Efter elevforløbet er du færdiguddannet og klar til et butiksjob eller til at springe ud som iværksætter.

DEN HURTIGE VEJ TIL ET LEDERJOB

Detailhandlen er samtidig en mulig karriereelevator for unge mennesker. I butiksbranchen kan du på få år gå fra at være elev til leder med ansvar for omsætning og medarbejdere. 

Et butiksjob giver samtidig en travl hverdag, hvor der hele tiden sker noget. Det skaber en sjov, spændende og udfordrende hverdag.

HVAD KAN JEG BLIVE MED DETAIL ONLINE?

Med en EUD Detail Online har du en række spændende muligheder inden for salgsbranchen. Du kan for eksempel tage stillinger som salgsassistent inden for modetøj, elektronik, smykker og kosmetik. Du er også godt stillet, hvis du gerne vil starte egen virksomhed. Der undervises i iværksætteri.

Butikskæder som Jysk, SuperBrugsen, Bilka, Matas og Magasin ansætter hvert år mange elever, men du kan også finde elevpladser i mindre og mere specialiserede butikker.

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

Uddannelsen er gratis.

Undervisningen og fag på EUD Detail Online

Detail Online er sammensat, så du kommer rundt om alt det, du skal kunne, for at få en karriere inden for detail.

Vi gør, hvad vi kan, for at uddannelsen bliver interaktiv. Sidder man for lang tid og læser eller ser undervisningsvideoer, falder udbyttet dramatisk. Du bliver derfor sat i gang med praktiske øvelser, og undervejs lærer du dét, som skal til for at løse øvelserne.

Undervisningen tager udgangspunkt i følgende fag: 

  • Dansk C
  • Engelsk C
  • Informationsteknologi C
  • Erhvervsøkonomi C
  • Afsætning C

Fleksibilitet under ansvar

At tage en uddannelse som fjernstudie kræver disciplin. Du bestemmer selv, om du vil lave dine lektier morgen, middag eller aften.

Men tingene skal laves, og det kræver en god systematik og arbejdsdisciplin. At læse på et online-studie giver dig mulighed for at indrette din hverdag mere fleksibelt, så du lettere kan passe et studiejob. Samtidig sparer du transporttid frem og tilbage til en fysisk skole.

Men det helt geniale ved online-studier er, at du fra første dag tvinges til at tage ansvaret for din egen læring. Dine undervisere skal ikke bruge tiden på at checke og registrere dit fremmøde. De kan koncentrere sig om at give dig den bedste undervisning. 

Tilmelding EUD Detail Online

Perioden er: 22/01-2018 til 22/06-2018

Ansøgningsfristen er onsdag kl. 12.00 ugen før opstart.Hvad siger eleverne?

Elizabeth Zagorakis

Online-studiet på Niels Brock har givet mig en masse faglig viden, som jeg kan bruge fremadrettet. Det gav mig fleksibilitet og mulighed for selv at kunne planlægge  min hverdag. Året gik så stærkt, at jeg ønskede, det varede et år længere.

Maj Clausen

Efter studiet vil butiksbesøg aldrig blive det samme igen. Man ser på varer, hylder og butiksindretning med skarpere øjne.

Julie Haugshøj Nielsen

Jeg er på uddannelsen blevet udfordret til at tænke og arbejde i nye retninger.

Hør hvorfor Mie læser Detail Online

Kasper er butikschef i Tiger