EUD Detail Online | Bliv klar til en elevplads i butik via fjernstudie

EUD Handel & Detail Online

EUD Online - Erhvervsuddannelse som fjernstudie

Bliv klar til en elevplads i butik på 20 uger. Den korte vej til en faglært fremtid, for dig, som ikke har en studenter- eller handelsfaglig eksamen.

 EUD Online er et 20 ugers grundforløb for dig, der gerne vil have en elevplads.

 Du tager uddannelsen via nettet, og den er fleksibelt opbygget, så du kan læse når det passer dig og din familie. Men du får travlt, da der er tale om en fuldtidsuddannelse. Al undervisning foregår online, og med den afsluttende eksamen er du klar til en elevplads og et godt job. 

 Med EUD Online får du:

  • Billetten til en lønnet praktikplads og en faglært fremtid
  • Fleksibel undervisning, tilpasset dine behov
  • Adgang til din uddannelse 24/7/365 - uanset hvor du er i verden

 

DETAIL ELLER HANDEL?

EUD Online tilbyder to forskellige retninger. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige retning, da det efterfølgende er retningsgivende for inden for hvilket område du kan søge elevplads.

  • Detail: denne retning er for dig der vil arbejde med salg og kundeservice i en butik.
  • Handel: er for dig der vil arbejde med salg fra virksomhed til virksomhed, B2B.

 

Når du har bestået dit 20 ugers grundforløb er du klar til at finde en elevplads. Det varer to år, du får løn under forløbet, og derefter er du klar. Du kan på få år gå fra elev til fastansat, leder, iværksætter og meget mere. 

Alle står klar her på EUD til at hjælpe dig. Gennem de 20 uger på uddannelsen bliver du bevidst om dine kompetencer, drømme, mål. Og kniber det, så har du altid mulighed for at ringe eller skrive til vores hjælpere, som er uddannet i at vil dig det bedste. Vi garanterer dig, at vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig til at finde den rette plads til dig.

Undervisningen og fag på EUD Handel & Detail Online

Handel & Detail Online er sammensat, så du kommer rundt om alt det, du skal kunne, for at få en karriere inden for handel og detail.

Vi gør, hvad vi kan, for at uddannelsen bliver interaktiv. Sidder man for lang tid og læser eller ser undervisningsvideoer, falder udbyttet dramatisk. Du bliver derfor sat i gang med praktiske øvelser, og undervejs lærer du dét, som skal til for at løse øvelserne.

Undervisningen tager udgangspunkt i følgende fag: 

  • Dansk C
  • Engelsk C
  • Informationsteknologi C
  • Erhvervsøkonomi C
  • Afsætning C

Fleksibilitet under ansvar

At tage en uddannelse som fjernstudie kræver disciplin. Du bestemmer selv, om du vil lave dine lektier morgen, middag eller aften.

Men tingene skal laves, og det kræver en god systematik og arbejdsdisciplin. At læse på et online-studie giver dig mulighed for at indrette din hverdag mere fleksibelt, så du lettere kan passe et studiejob. Samtidig sparer du transporttid frem og tilbage til en fysisk skole.

Men det helt geniale ved online-studier er, at du fra første dag tvinges til at tage ansvaret for din egen læring. Dine undervisere skal ikke bruge tiden på at checke og registrere dit fremmøde. De kan koncentrere sig om at give dig den bedste undervisning. 

Hvad siger eleverne?

Elizabeth Zagorakis

Online-studiet på Niels Brock har givet mig en masse faglig viden, som jeg kan bruge fremadrettet. Det gav mig fleksibilitet og mulighed for selv at kunne planlægge  min hverdag. Året gik så stærkt, at jeg ønskede, det varede et år længere.

Maj Clausen

Efter studiet vil butiksbesøg aldrig blive det samme igen. Man ser på varer, hylder og butiksindretning med skarpere øjne.

Julie Haugshøj Nielsen

Jeg er på uddannelsen blevet udfordret til at tænke og arbejde i nye retninger.

Hør hvorfor Mie læser Detail Online

Kasper er butikschef i Tiger