Brock Online Academy

Gå i skole, når børnene er lagt i seng, og spol læreren tilbage, hvis der er noget, du ikke forstår. Med en uddannelse fra Brock Online Academy er du ikke bundet af rejsetid og skoleskema, fordi al undervisning og alle afleveringer foregår over nettet

Du får en uddannelse, som svarer til de traditionelle uddannelser. Forskellen er, at du selv planlægger din tid, og du er ikke afhængig af, om resten af klassen kan følge med. Er der noget, du ikke forstår, spoler du blot læreren tilbage og ser det igen.

Læs mere om Online uddannelser

Som elev hos Brock Online foregår al undervisning som fjernstudie. Helt konkret betyder det, at vi bruger en elektronisk platform, hvor du vil have adgang til alle dine fag. Det er altså her, du finder undervisningsvideoer, og det er her, du skal aflevere dine opgaver.

Fjernstudier er selvfølgelig en anden måde at læse på, hvis du er vant til traditionel klasseundervisning. Men bare fordi, du tager uddannelsen online, betyder det ikke, at du er helt alene med din opgave. Hvis du får brug for hjælp til opgaver, findes der et debatfora, hvor du kan stille dit spørgsmål. Og der er også mulighed for at tale med din underviser via Skype eller online konferencer.

Læs mere om Online Undervisning på Niels Brock