Fjernundervisning | Online-uddannelser | Niels Brock

OK 2018 – Varsel om strejke og lockout.

Læs mere her

Brock Online Academy

Der kan være rigtigt mange grunde til, at du ikke har tid, lyst eller mulighed for at møde ind på skolen hver dag. Med Niels Brocks onlineuddannelser har du mulighed for at tage din uddannelse hjemmefra. Du er ikke bundet af rejsetid og skoleskema, da al undervisning foregår over nettet. Alt hvad du behøver, er en computer og internetadgang.

Måske har du et deltidsjob, familie eller børn, eller måske har du svært ved at sidde ned og koncentrere dig en hel skoledag. Det kan også være, du bor langt væk fra København og gerne vil have en uddannelse på Niels Brock. Så er Brock Online Academy løsningen.

Du får en uddannelse, som svarer til de traditionelle uddannelser. Forskellen er, at du selv planlægger din tid, og du er ikke afhængig af, om resten af klassen kan følge med. Er der noget, du ikke forstår, spoler du blot læreren tilbage og ser det igen og igen.

Læs mere om onlineuddannelser

Som elev hos Brock Online foregår al undervisning som fjernstudie. Helt konkret betyder det, at du via nettet kobler dig på et virtuelt klasselokale, hvor du har adgang til alt undervisningsmateriale og kontakt til dine onlineundervisere.

Det er også her, du finder undervisningsvideoer og afleverer opgaver. Onlineuddannelse er selvfølgelig en helt anden måde at læse på, hvis du er vant til traditionel klasseundervisning. Men bare fordi du tager uddannelsen online, betyder det ikke, at du er helt alene med din opgave.

Hvis du får brug for hjælp til opgaver, findes der et onlineforum, hvor du kan stille spørgsmål. Og der er også mulighed for at tale med din underviser, stort set når det passer dig.

 Læs mere om onlineundervisning på Niels Brock.