Niels Brock Business Partner

Niels Brock Business Partner

Et partnerskab med Niels Brock indeholder en række komponenter, som giver partneren et solidt fortrin i konkurrencen om de dygtigste medarbejdere i fremtiden. Læs mere nedenfor og kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at blive Business Partner.

Niels Brock Business Partner - et tilbud om samarbejde

 

Hvad er en Niels Brock Business Partner?
Konkurrencen om fremtidens medarbejdere er blevet mere markant de senere år. Som Niels Brock Business Partner kommer du - gennem partnerskabets forskellige elementer - helt tæt på morgendagens medarbejdere og den mest markante erhvervsskole i Danmark. Derfor er et partnerskab en investering i din virksomheds fremtid.

Samtidig udviser du som partner social ansvarlighed i forhold til at støtte en af landets fremmeste uddannelsesinstitutioner i målet om at levere uddannelser i verdensklasse.

Hvad indeholder et partnerskab?

Et Niels Brock Business partnerskab indeholder følgende komponenter, der giver partneren et solidt fortrin i konkurrencen om de dygtigste medarbejdere i fremtiden:

  • Virksomhedspræsentationer for unge i netop jeres målgruppe
  • Eksponering af virksomhedens navn og/eller logo på Niels Brock
  • Digital virksomhedspræsentation på Niels Brocks intranet
  • Brock Online
  • Muligheden for at benytte lokaler på Niels Brock
  • Medlemskab af Niels Brock Business Club

Og meget mere.

Pris

Prisen for at være Niels Brock Business Partner er 35.000 kroner om året. Der tegnes partnerskaber for minimum to år ad gangen.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Niels Brock på 33 41 91 00, hvis du vil have nærmere information og fremvisning.

Se de eksisterende Business Partnere