Beliggenhed

OK 2018 – Varsel om strejke og lockout.

Læs mere her

Beliggenhed

Niels Brock Executive har til huse på H. C. Andersens Boulevard 2 i det gamle Deloitte-hus, som blev tegnet af arkitekt Albert Oppenheim i 1919 for Revisions- og Forvaltningsinstituttet, ligger centralt ved Jarmers Plads og Vesterport st. (200 m) og med blot 750 m til hhv. Københavns Hovedbanegård og Nørreport St. Parkering findes nemt i P-huset på Nyrupsgade v. Vesterport St. samt P-huset under Torvehallerne v. Nørreport St.
Niels Brock Executive & Kursus har til huse i stueetagen samt på 1. sal i ejendommen, der deles med Kammeradvokaten og Slots- og Kulturstyrelsen. Mere centralt bliver det ikke.


Området ved Vesterport emmer altid af byens liv, og der er mange muligheder i området, som du kan have glæde af før eller efter uddannelsesaktivitet.

  • HC Ørstedsparken
  • Strøget med de mange shoppingmuligheder
  • Torvehallerne ved Israels Plads

Niels Brock Executive råder ikke over egne værelser til overnatning, men vi kan henvise til en række dejlige hoteller i området kun få minutters gang fra vores hus. Her kan nævnes Imperial SP34, Imperial, Hotel Alexandra og Ascot Hotel. Vi hjælper gerne med kontakten.

Linkedin