Niels Brock Bestyrelsesuddannelse - Undervisere

OK 2018 – Varsel om strejke og lockout.

Læs mere her

Niels Brock Bestyrelsesuddannelse - Undervisere

På Niels Brocks Bestyrelsesuddannelse vil du møde følgende undervisere

Anni Haraszuk

Anni Haraszuk er Statsautoriseret revisor, har en baggrund i den finansielle verden, 16 års erfaring fra Deloitte og mangeårig ledererfaring. Hun har bred erfaring indenfor, og arbejder i dag med international virksomhedsrådgivning, både finansielt og strategisk. Anni har selv en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD, sidder i flere bestyrelser samt underviser på Master og MBA programmer.
Anni arbejder i disse år særligt med hvordan big data, kunstig intelligens og digitalisering i mere bred forstand i praksis kan udnyttes til at disrupte - dvs. radikal og hurtig forandring af - forretningsmodeller, med særlig fokus på ledelsesopgaven og den finansielle værdiskabelse (værdiansættelse, performance, risikostyring samt strategisk compilance).


Michael Gaarmann

Michael Gaarmann er partner i Rønne & Lundgren og er anerkendt som en af Danmarks førende erhvervsadvokater. Michael har mere end 25 års erfaring med rådgivning af nationale og internationale erhvervsvirksomheder, herunder med særlig fokus på selskabsret, virksomhedstransaktioner, rekonstruktion og finansiering. Derudover har Michael i en årrække arbejdet som bestyrelsesmedlem i en række danske og udenlandske virksomheder.


Per Bergfors

Per Bergfors har omfattende erfaring med udvikling og implementering af forretnings strategier. Han har stor B-t-B erfaring skabt ved fokus på ledelse, marketing og salg, med et geografisk fokus på EMEA. Per er partner i konsulentvirksomheden BIZ Consulting, hvor han arbejder med det spændingsfelt der opstår mellem strategivalg, markedsmuligheder og tilgængelige kompetencer. Per er uddannet MSc fra CBS, Copenhagen Business School i strategi, internationalisering og markedsudvikling, og har uddannelser fra INSEAD og London Business School.