Kurser og efteruddannelse | Ledelse | Regnskab og økonomi

Kurser og efteruddannelse

På Niels Brock Videreuddannelse i centrum af København, hjælper vi dig med at holde dine eller dine medarbejderes kvalifikationer i top gennem aktuelle kurser og efteruddannelse.

De mest populære kurser

Herunder finder du vores mest populære kurser og efteruddannelse. Du kan se nye Niels Brock kurser og møde brugere og undervisere på Niels Brock Videreuddannelse. Du kan også melde dig til vores nyhedsbrev , hvor vi formidler ny viden og gode tilbud fra Niels Brock Executive og fra vores Videreuddannelse.

Her er alle vores kurser

Læs mere

Mød en underviser: Flemming Ulrich Østergaard

Flemming Ulrich Østergaard er tidligere professionel soldat og underviser bl.a. i konflikthåndtering på Niels Brocks Kursuscenter.

Vi har mange tilbud til ledige. De mest søgte kurser til ledige:

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev , hvor vi formidler ny viden og gode tilbud fra Niels Brock Executive og fra vores kursuscenter.

Tilmeld dig her

Et kursus på Niels Brock

Et kursus hos Niels Brock er ensbetydende med stærk undervisning fra dygtige undervisere samt en god service. Niels Brock Videreuddannelse er i dag et moderne kursuscenter placeret centralt i København med adresse på H. C. Andersens Boulevard 2 tæt på Vesterport. Niels Brock Videreuddannelse har særligt fokus på det merkantile område.

Hos os kan du finde kurser inden for salg, ledelse, økonomi, regnskab, service eller it. Vores mest populære kurser er inden for grundlæggende ledelse, regnskab, grundlæggende it, excel, grundlæggende bogholderi og udvidet bogholder.

På Niels Brock udbyder vi blandt andet AMU-kurser, men vi tilbyder også skræddersyede forløb, som er tilpasset til lige præcis dig og din virksomhed. Niels Brock Vi har mere end 130 års erfaring inden for uddannelse, og vi sætter en ære i altid at forny os og følge med tiden. Du er altid velkommen til at kontakte os for en dialog om lige præcis det kursus, du leder efter.