Innovationsgymnasiet | Handelsgymnasiet på Frederiksberg

Innovationsgymasiet har fokus på fremtiden

Niels Brock har en 135 år lang historie bag sig og det nyeste kapitel er en HHX i Innovation. Innovationsgymnasiet åbnede I 2016 og er dermed det nyeste gymnasium på Niels Brock. Som navnet antyder, ligger innovation indkodet i gymnasiets DNA, men vi har også øje for den stigende digitalisering. Derfor tager vi også 3D-printeren i brug og arbejder med robotteknologi på Innovationsgymnasiet.  

Kort fortalt har Innovationsgymnasiet alt det, der hører til en traditionel HHX men er især rettet mod elever, som brænder for det digitale felt og gerne vil dyrke deres iværksættergen samtidig med, at de tager en studentereksamen. 

 

De tre studieretninger

På Innovationsgymnasiet findes der tre studieretninger: Innovation og StartUp, Projektleder og Digitale Medier. Læs mere om de forskellige linjer på innovationsgymnasiet herunder.

De fleste virksomheder arbejder med projektledelse – derfor arbejder vi også med projektledelse på Innovationsgymnasiet. Elever på studieretningen har fokus på at skabe kreative ideer og føre dem ud i livet. Efter tre år på Innovationsgymnasiet kan elever på projektledelselinjen ikke kun kalde sig studenter – de bliver også certificerede projektledere. 

Elever på studieretningen Digitale Medier bliver undervist i SEO, Google AdWords og andre områder inden for digital markedsføring. Derudover lærer de at drive en webshop og udvikle apps. Denne studieretning gør kort fortalt eleverne klar til den digitale virkelighed, der venter efter studierne. 

På Innovation og StartUp lærer eleverne om iværksætteri, kreativitet og markedsføring – og så får de mulighed for at dele deres idéer med succesfulde iværksættere og besøge Niels Brocks partneruniversitet California International Business University som ligger i San Diego. San Diego er kåret som den bedste by at starte egen virksomhed i af Forbes.

En dag på Innovationsgymnasiet

Åbent hus på Innovationsgymnasiet