Læs HHX på Handelsgymnasiet JTP | Gymnasiet på Frederiksberg

Handelsgymnasiet JTP - HHX på Frederiksberg

Handelsgymnasiet JTP er Niels Brocks ældste gymnasium beliggende på Frederiksberg over for Forum. På JTP sætter vi  fokus på erhvervslivet gennem fag som afsætning, international økonomi og virksomhedsøkonomi, men vi udbyder også klassiske fag som erhvervsjura og samfundsfag på højt niveau.

Handelsgymnasiet JTP er for dig, der ønsker en HHX med fokus på de klassiske erhvervsrettede fag. På Julius Thomsens Plads 6 finder du studieretningerne Økonomi og Markedsføring, der begge er et perfekt springbræt til fx CBS. Ønsker du en HHX, hvor du gerne vil have mere tid til din eliteidræt, er Idrætslinjen det rette valg.

Frederiksbergs største handelsgymnasium

Handelsgymnasiet JTP er en klassisk lokation i Brock-regi og blev taget i brug helt tilbage i 1939. Bygningen er dog blevet renoveret inden for de sidste par år og er i dag et moderne gymnasium, der dog har dybe rødder i Niels Brocks 135-årige historie.

Gymnasiet ligger lige ved Forum metrostation, hvilket gør det let tilgængeligt via offentlig transport.

Er du i tvivl om, hvad en HHX er, og om det er noget for dig? Læs mere om HHX her

For dig, der satser på en karriere inden for økonomi og ledelse. På Økonomi kan du vælge Samfundsfag på A-niveau. Studieretningen er derfor et godt udgangspunkt for at læse cand.polit. eller cand.merc.mat. 

Fokus på livsstil, markedsanalyser og forbrugerens bevidste og ubevidste behov. For dig der vil læse videre for eksempel til markedsføringsøkonom

Kombiner din træning med en god gymnasieuddannelse. Undervisningen gør det muligt at balancere skole, venner og din sport.