Handelsgymnasium - Læs på Niels Brock midt på Frederiksberg

OK 2018 – Varsel om strejke og lockout.

Læs mere her

JTP - Det klassiske handelsgymnasium med moderne fokus

Handelsgymnasiet JTP er Niels Brocks ældste gymnasium beliggende på Frederiksberg overfor Forum. JTP er en klassisk lokation i Brock-regi og blev taget i brug helt tilbage i 1939. Bygningen er dog blevet renoveret indenfor de sidste par år og er i dag et moderne gymnasium, der har dybe rødder i Niels Brocks 135-årige historie. Gymnasiet ligger lige ved Forum metrostation, hvilket gør det let tilgængeligt via offentlig transport.

På JTP har vi fokus på erhvervslivet med fag som afsætning, international økonomi og virksomhedsøkonomi, men vi udbyder også klassiske fag som erhvervsjura og samfundsfag på højt niveau. 

På Niels Brock JTP er der tre studieretninger: Økonomi, Markedsføring og Idrætslinjen. Læs mere om de forskellige studieretninger på JTP herunder.

Økonomilinjen på handelsgymnasiet er et godt valg for elever med interesse for økonomi, politik og ledelse. Studieretningen giver adgang til mange videregående uddannelser, men egner sig især godt til universitetsuddannelser som cand.merc.mat og cand.polit.

Livsstil, markedsanalyser og forbrugerens behov er hovedoverskrifter på studieretningen ’Markedsføring’. Markedsføringslinjen giver adgang til mange videregående uddannelser, men er ideel for elever, der drømmer om at læse og arbejde med marketing. 

På Niels Brock JTP er der plads til store ambitioner – også når det gælder sport. Derfor har vi oprettet idrætslinjen for elever der dyrker elitesport, der gør det muligt at kombinere studiet, skole og venner med mange timers træning. 

Åbent Hus

Hvorfor Niels Brock?