Virksomhedsøkonomi B | Tag et GSK-kursus i København

Virksomhedsøkonomi B | GSK i København

Har du brug for Virksomhedsøkonomi B for at komme ind på drømmestudiet? Suppler din studentereksamen med et GSK-kursus på Niels Brock i København.

På Virksomhedsøkonomi B lærer du om økonomiske modeller, budgetter og regnskaber i en virksomhed. Du lærer blandt andet at bruge virksomhedsøkonomiske modeller samt at forklare modellernes egenskaber, samtidig med at du bliver i stand til at behandle de grundlæggende økonomiske udfordringer i en virksomhed.

Du lærer at fortolke og formidle fundamentale virksomhedsøkonomiske forhold og at bruge relevante matematiske redskaber og it-værktøjer.

Undervisningssted

Niels Brock

Pris

Undervisningen er gratis. Du skal dog som GSK-kursist p.t. betale kr. 450,- i deltagergebyr pr. fag, hvis din adgangsgivende eksamen (stx, hf, hhx, htx, GIF, EUD+C-fag) er mere end to år gammel.

Flex/online

Niels Brock udbyder en række kurser som Flex/online. Flex/online hold er en blanding af fjernundervisning og tilstedeværelse. Du møder på skolen fire aftener fra kl. 17.00-21.05 i løbet af forløbet.

Undervejs afleverer du et antal obligatoriske hjemmeopgaver, ganske som hvis du havde gået på et hold med traditionel klasseundervisning. Du har adgang til skolens faciliteter og lektiecafeer.

Holdoversigt | Virksomhedsøkonomi B

Se datoer, eksamensperioder mm.