Matematik C | Tag et GSK-kursus i København

Matematik C | GSK i København

Har du brug for Matematik C for at komme ind på drømmestudiet? Suppler din studentereksamen med et GSK-kursus på Niels Brock i København.

På Matematik på C-niveau lærer du at håndtere simple formler og bruge symbolholdigt sprog til at løse simple problemer med matematisk indhold.

Du lærer at genkende og skifte mellem verbale, grafiske eller symbolske beskrivelser af matematiske problemstillinger. Du vil også lære at bruge statistiske databehandlingsmetoder eller finansielle modeller, lige som du får en forståelse for de enkelte modellers begrænsninger og rækkevidde.

Undervisningssted

Niels Brock

Pris

Undervisningen er gratis. Du skal dog som GSK-kursist p.t. betale kr. 450,- i deltagergebyr pr. fag, hvis din adgangsgivende eksamen (stx, hf, hhx, htx, GIF, EUD+C-fag) er mere end to år gammel.

Flex/online

Niels Brock udbyder en række kurser som Flex/online. Flex/online hold er en blanding af fjernundervisning og tilstedeværelse. Du møder på skolen fire aftener fra kl. 17.00-21.05 i løbet af forløbet.

Undervejs afleverer du et antal obligatoriske hjemmeopgaver, ganske som hvis du havde gået på et hold med traditionel klasseundervisning. Du har adgang til skolens faciliteter og lektiecafeer.

Holdoversigt | Matematik C

Se datoer, eksamensperioder mm.