Matematik B | Tag et GSK-kursus i København

Matematik B | GSK i København

Har du brug for Matematik B for at komme ind på drømmestudiet? Suppler din studentereksamen med et GSK-kursus på Niels Brock i København.

I faget matematik på B-niveau vil du lære at håndtere formler og bruge symboler til at løse matematiske opgaver. Du får kendskab til matematiske ræsonnementer og beviser samt matematisk teori og metode.

På Matematik B lærer du også at bruge relevante matematiske hjælpemidler som CAS-værktøj og matematikprogrammer.

Desuden lærer du at gennemføre modelleringer primært inden for samfundsvidenskabelige og økonomiske fagområder ved bl.a. at bruge vækstbetragtninger, statistiske databehandlinger eller finansielle modeller, lige som du får forståelse for de enkelte modellers begrænsninger og rækkevidde.

Undervisningssted

Niels Brock

Pris

Undervisningen er gratis. Du skal dog som GSK-kursist p.t. betale kr. 450,- i deltagergebyr pr. fag, hvis din adgangsgivende eksamen (stx, hf, hhx, htx, GIF, EUD+C-fag) er mere end to år gammel.

Flex/online

Niels Brock udbyder en række kurser som Flex/online. Flex/online hold er en blanding af fjernundervisning og tilstedeværelse. Du møder på skolen fire aftener fra kl. 17.00-21.05 i løbet af forløbet.

Undervejs afleverer du et antal obligatoriske hjemmeopgaver, ganske som hvis du havde gået på et hold med traditionel klasseundervisning. Du har adgang til skolens faciliteter og lektiecafeer.

Holdoversigt | Matematik B

Se datoer, eksamensperioder mm.