Kemi C | Tag et GSK-kursus i København

Kemi C | GSK i København

Har du brug for Kemi C for at komme ind på drømmestudiet? Suppler din studentereksamen med et GSK-kursus på Niels Brock i København.

I faget kemi på C-niveau vil du få kendskab til grundlæggende naturvidenskabelige metoder og begreber inden for kemiens verden. Du lærer at beskrive stoffers opbygning og simple kemiske reaktioner og at indhente og bruge kemisk information fra forskellige kilder.

Du lærer også at udføre enkle kemiske beregninger og kemiske eksperimenter ved hjælp af simpelt laboratorieudstyr, lige som du lærer at beskrive og forklare forsøgsresultatet både mundtligt og skriftligt.

Flex/online

Niels Brock udbyder en række kurser som Flex/online. Flex/online hold er en blanding af fjernundervisning og tilstedeværelse. Du møder på skolen fire aftener fra kl. 17.00-21.05 i løbet af forløbet.

Undervejs afleverer du et antal obligatoriske hjemmeopgaver, ganske som hvis du havde gået på et hold med traditionel klasseundervisning. Du har adgang til skolens faciliteter og lektiecafeer.

Holdoversigt | Kemi C

Se datoer, eksamensperioder mm.

Undervisningssted

Undervisning samt eksamen foregår hos ASK, Akademisk Studenterkursus, Titangade 13A, 2200 København N.
Telefon: 35 83 18 26

Pris

Undervisningen er gratis. Du skal dog som GSK-kursist p.t. betale kr. 450,- i deltagergebyr pr. fag, hvis din adgangsgivende eksamen (stx, hf, hhx, htx, GIF, EUD+C-fag) er mere end to år gammel.