Det Internationale Gymnasium | Københavns Internationale Gymnasium

OK 2018 – Varsel om strejke og lockout.

Læs mere her

Det Internationale Gymnasium: Oplev verden på Niels Brock

I mange brancher bliver arbejdsmiljøet mere internationalt – det tager vi højde for på Niels Brocks Internationale Gymnasium. Her sætter vi fokus på verden og giverne eleverne spændende muligheder for at opleve den. I dag udbyder vi 5 forskellige studieretninger på Det Internationale Gymnasium, som på hver sin måde har en international dagsorden. 

Er du interesseret i at vide mere om det sociale liv på Det Internationale Gymnasium kan du læse mere her.

 

De fem studieretninger:

Høj faglighed er kendetegnende for studieretningen Business Elite. Her har eleverne typisk store faglige ambitioner, og man skal have 5 eller 6 fag på A-niveau. På uddannelsen bliver alle elever en del af en mentorordning og får samtidig mulighed for at deltage i et forskerspireprogram og blive optaget i Akademiet for Talentfulde Unge.

På Business & Science Elite kombinerer vi forretningsforståelse med naturvidenskab – og det er en kombination, der vil være stor efterspørgsel på hos universiteterne i de kommende år. På studieretningen er der et højt fagligt niveau og alle elever bliver en del af en veletableret mentorordning.

På International Business Baccalaureate får du mulighed for at læse en HHX på engelsk. På den internationale linje IBB lærer eleverne at tale engelsk på et højt niveau, og så er der også et stort fokus på internationale virksomhedsforhold. IBB er den helt rigtige studieretning for elever, der interesserer sig for verden og drømmer om at gøre karriere i udlandet.

Business & Economics Elite er en studieretning for elever, der har store faglige ambitioner og interesserer sig for virksomhedsøkonomi, samfundsøkonomi og politik. På Business & Economics Elite samarbejder vi med CBS, Syddansk Universitet og Københavns Universitet om nogle særlige programmer for studieretningens elever.  

For at kunne begå sig i en international virksomhed, er det vigtigt at have forretnings-, sprog- og kulturforståelse – og det får eleverne på studieretningen Business & International Culture på Det Internationale Gymnasium. På studieretningen kommer eleverne i praktik i en international virksomhed og arbejder gennem alle tre år med globale problemstillinger.