Det Internationale Gymnasium | Københavns Internationale Gymnasium

Det Internationale Gymnasium

På Det Internationale Gymnasium har vi samlet alle de internationalt rettede linjer med flere rejser. IBB hører til blandt landets mest populære studieretninger. Her foregår al undervisningen på engelsk undtaget i sprogfagene, hvor du har mulighed for at vælge kinesisk, tysk, fransk og spansk som fremmedsprog. På IBB kan du også søge om at læse et semester i Californien.

Spansk lærer du et helt nyt sprog og bliver klar til en karriere i udlandet. På Business Elite får du et ekstra højt fagligt niveau med 6 A-fag og et globalt perspektiv, og på vores nye linje Business Elite & Science kan du kombinere forretningsforståelse og naturvidenskab gennem fysik og kemi på B-niveau.

Hvad er HHX?

Er du i tvivl om, hvad en HHX er, og om det er noget for dig? Læs mere om HHX her

Sætter du dig ind imellem til at lave en opgave og tænker: ”Det her bliver sjovt!” Så er Business Elite noget for dig. Du skal synes, det er spændende at fordybe sig i et emne og diskutere med engagerede klassekammerater. Her er du nemlig omgivet af klassekammerater, som også stiller krav til sig selv og til undervisningen.

Business & Science Elite er vores nye linje for dig, der vil kombinere indsigt og viden om forretningsforståelse med kemi og fysik. Det er en super-ambitiøs linje, hvor du ikke kan tage for let på tingene. Du skal elske at  fordybe dig i et emne og diskutere med engagerede klassekammerater, der lige som dig stiller høje krav til sig selv og til undervisningen.

IBB, som er Niels Brocks internationale version af Højere Handelseksamen (HHX), er en international eksamen rettet mod job og videre studier inden for handel, økonomi, sprog og markedsføring. Undervisningen foregår i en international atmosfære, og foregår først og fremmest på engelsk.

Linjen er fokuseret på spansk og latinamerikansk sprog, liv og forretningskultur. Undervisningen handler om samhandel, globalisering og kommunikation. Uddannelsen giver dig et solidt kendskab til kulturen og sproget blandt andet på studieture til Spanien.

HHX på et minut