Niels Brock Gymnasium - Tre HHX-uddannelser i København

OK 2018 – Varsel om strejke og lockout.

Læs mere her

 

LÆS DEN HELT RIGTIGE HHX PÅ NIELS BROCK

Niels Brock er Københavns største handelsskole. En skole med stolte traditioner, store faglige ambitioner og fokus på nytænkning. I dag har vi fire forskellige HHX-uddannelser i hjertet af København, der i alt dækker over 11 forskellige linjer.

Vores fire gymnasier

På Niels Brock har vi fire forskellige handelsgymnasier og inden for hver HHX, er der flere spændende studieretninger:

Handelsgymnasiet JTP

Handelsgymnasiet JTP er Frederiksbergs største handelsgymnasium og det perfekte springbræt til en uddannelse på CBS. Med fag som afsætning, samfundsfag, erhvervsjura og international økonomi, sætter HHX-uddannelsen fokus på erhvervslivet. Læs mere om uddannelsen og de tre studieretninger: Økonomi, Markedsføring og Idrætslinjen her.

Innovationsgymnasiet

En HHX på Niels Brocks Innovationsgymnasium kombinerer klassiske HHX-fagligheder som sprog, afsætning, erhvervsjura og virksomhedsøkonomi med ny teknologi og individuel kreativitet. Denne HHX uddanner unge, der kan være med til at skabe morgendagens arbejdsmarked og begå sig i et digitalt arbejdsmiljø . Få mere information om HHX på Innovationsgymnasiet og læs om studieretningerne: Projektleder, Digitale Medier og Innovation og Startup her.

Det Internationale Gymnasium

I mange brancher bliver arbejdsmiljøet mere internationalt – det tager vi højde for på Niels Brocks Internationale Gymnasium. Her sætter vi fokus på verden og giverne eleverne mange muligheder for at opleve den. På det internationale gymnasium har vi fem studieretninger. Den engelsksprogede linje IBB, Business & International Culture og de tre elitelinjer: Business Elite, Business & Economics Elite og Business & Science Elite. Læs mere om de mange muligheder på Niels Brocks internationale HHX her.

2-årig HHX

Efter nogle år i erhvervslivet har du fået mod på at læse videre. Du fik bare aldrig taget en gymnasial uddannelse, og nu kan du ikke overskue tre år på skolebænken omgivet af teenagere. Kan du genkende dig selv? Så læs videre. Den 2-årige HHX er en komprimeret udgave af den 3-årige, hvor struktur og tilrettelæggelse er målrettet elever med erfaring fra ’det virkelige liv’. Læs mere om den 2-årige HHX her.

 

Under halvdelen af alle folkeskoleelever i 9. og 10. klasse ved, hvilken ungdomsuddannelse de skal starte på. Hvis du er i tvivl, er du ikke den eneste. På Niels Brock har du tre måneders grundforløb, der giver dig mulighed for at be- eller afkræfte dit studievalg. Herunder kan du læse mere om gymnasiernes forskellige studieretninger. Du kan også blive klogere på hvad en HHX på Niels Brock er.

Info om optagelse

På Niels Brock JTP sætter vi fokus på erhvervslivet. Læs om vores handelsgymnasium midt på Frederiksberg og lær mere om de forskellige studieretninger på handelsgymnasiet.

På Innovationsgymnasiet kan du tage en HHX Innovation med gode muligheder for at specialisere dig inden for innovation, digitale medier eller projektledelse. Læs mere her. 

På den 2-årige HHX knokler vi, så sveden springer, for at blive studenter på kun 2 år. Du læser sammen med jævnaldrende i 20’erne, der ligesom dig har livserfaring og høje ambitioner for fremtiden. Når huen er hjemme, har du adgang til videregående uddannelser på lige fod med de øvrige gymnasiale uddannelser.