Kontorelev, Butikselev eller Hovedforløb

OK 2018 – Varsel om strejke og lockout.

Læs mere her

Elevplads | Kontorelev eller butikselev i København

Er du klar til en elevplads som kontorelev eller i butik? Tag dit hovedforløb på Niels Brock og vælg mellem en række spændende specialer inden for kontor eller salg. På hovedforløbet veksler du mellem skole og praktik i den virksomhed, du finder som elevplads.

Reformen af erhvervsuddannelser

Den 1. august 2015 trådte en reform af erhvervsuddannelserne i kraft. Det betød en række ændringer i forhold til elevernes opstart på nye eller gamle hovedforløb, adgangskrav til hovedforløb, uddannelsernes indhold samt i forhold til virksomhedernes rekruttering af elever. Læs mere om ændringerne her.

Læs mere om Det merkantile hovedforløb


I forbindelse med din erhvervsuddannelse på Niels Brock har du også mulighed for at supplere med en række spændende valgfri specialefag. Kurserne er gratis at deltage på for eleven, og virksomheden modtager lønrefusion.

Har du planer om at læse videre, kan du tilmelde dig en række fag som studierettet påbygning ganske gratis.

Læs mere om Valgfri specialefag

Læs mere om Studierettet påbygning

Specialerne administration, offentlig administration, økonomi og rejseliv.

Salgsassistentuddannelsen samt specialerne Tekstil og Optik.

Overvejer I at oprette en elevplads, eller leder I efter en elev? Niels Brock Praktikservice kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige elev til lige præcis din virksomhed.

Her kan du læse mere om alle vores valgfri specialefag og erhvervsrettet påbygning. Du kan tilmelde dig specialerne under beskrivelserne.