EUS for HHX | Find en elevplads med din HHX | Læs online eller i San Diego

EUS for HHX | Elevplads med din HHX

Til dig, der vil i lære som elev efter din HHX-eksamen.

Vil du hellere arbejde som elev efter din HHX-eksamen end læse videre, skal du fra august 2015 have et 5-ugers EUS-forløb (tidligere HGS), inden du begynder dit praktikforløb. Forløbet sikrer dig en række kompetencer, som du som elev bør have, inden du begynder i praktik. Det er blandt andet kompetencer inden for databehandling, kommunikation, butiksøkonomi samt salg og service.

På Niels Brock kalder vi 5-ugers forløbet for EUS for HHX, opkaldt efter vores succesrige EUS-uddannelse for almene studenter, der ønsker en elevplads. De 5 uger udbydes her på Niels Brock som enten et online-forløb eller som et fysisk forløb på vores universitet i San Diego, Californien.  

EUS for HHX består af 4 ugers undervisning samt 1 uges grundforløbsprøve. Grundforløbsprøven skal bestås, inden du kan begynde i praktik.

Har du lyst til at styrke dit engelsk og få inspiration til at blive iværksætter? Læs HGS/EUS for HHX i San Diego, Californien

Vil du have fleksibilitet og muligheden for at læse EUS for HHX hvor som helst, kan du læse de 5 uger online.

 

 

Er du ikke HHX'er?

Har du en almen gymnasieuddannelse i stedet for en HHX? Eller har du slet ikke en studentereksamen? I så fald har vi en række andre tilbud