Elevplads for voksne | Erhvervsuddannelser for voksne i København

OK 2018 – Varsel om strejke og lockout.

Læs mere her

Erhvervsuddannelser for voksne over 20 år

Bliv klar til en elevplads som butiksassistent, salgselev eller kontorelev

På Niels Brock har du flere muligheder, hvis du er +20 og vil have en elevplads med voksenelevløn. Du vil måske gerne tage en kontoruddannelse og finde en plads som kontorelev. Det kan også være, at du vil arbejde som butiksassistent eller salgselev?

Uanset hvad du vælger, får du på Niels Brock en praktisk, erhvervsrettet voksenuddannelse, hvor du går i skole med andre voksne. 

Du behøver ikke på forhånd vide, hvilket speciale du vil uddanne dig indenfor, og du får tid til at finde en god praktikvirksomhed, som du kan indgå uddannelsesaftale med. Du skal selv finde en elevplads/praktikplads. Det kan f.eks. være et job på kontor eller job i butik. Men vi hjælper dig gerne, så du kommer helt i mål, og voksenelever fra Niels Brock er generelt eftertragtede blandt virksomhederne.

Uddannelsen er for dig mellem 20 og 25 år, som ønsker en praktisk erhvervsrettet voksenuddannelse indenfor service, butik, handel eller event.

Allerede efter ½ års grundforløb er du klar til at afprøve din nye viden som elev i en praktikvirksomhed 

Læs mere om EUD Business for voksne

Uddannelsen er for dig mellem 20 og 25 år, der ønsker en praktisk erhvervsrettet voksenuddannelse indenfor kontor og handel.

Efter 1½ års kombineret grund- og EUX-forløb opnår du gymnasialt niveau og er klar til en elevplads.

Læs mere om EUX Business for voksne

EUV er den intensive erhvervsuddannelse for dig på 25 år og derover. Forløbet er målrettet og tager udgangspunkt i din erhvervserfaring. I forbindelse med din tilmelding og optag bliver der lavet en RKV.

Samtidig giver uddannelsesforløbet dig samme niveau og faglighed som en erhvervsuddannelse.

Læs mere om EUV Business for voksne

EUD Detail Online er et for dig, der gerne vil have en elevplads inden for handel eller i butik eller drømmer om et liv som iværksætter.

Al undervisning foregår online, og du slutter med en eksamen, der gør dig klar til et godt job i detailhandlen.

Læs mere

Er du student, men stadig i tvivl om, hvad du vil bruge huen til? Med en EUS bliver du på kun 10 uger klar til en lønnet elevplads.

 Læs mere