Kontorelev eller Salgselev? | Tag din HG på Niels Brock

OK 2018 – Varsel om strejke og lockout.

Læs mere her

EUX og EUD for unge under 20 år

Vil du i butik, på kontor, arbejde med salg, være iværksætter eller læse videre?

På Niels Brock har vi to stærke uddannelser til dig, der kommer lige fra 9. eller 10. klasse, er målrettet og ambitiøs og drømmer om at arbejde med salg eller handel, stå i butik eller vil på kontor. Det kan også være, du har en iværksætter i maven, eller at du gerne vil læse videre. Vores tilbud hedder EUX Business og EUD Business. Læs mere om dem herunder.

EUX Business er en to-årig uddannelse, som både giver adgang til elevpladser og spændende jobs i det offentlige og er en gymnasial adgangsvej til at læse videre på en kort videregående uddannelse. EUX Business er uddannelse med flere muligheder.

Læs mere

Uddannelsen er praktisk orienteret og giver en grundlæggende viden om, hvordan du kommer i gang med din virksomhed.

Læs mere

Læs et år i San Diego, Californien - færdiggør resten af uddannelsen i Danmark.
For dig, der ønsker at styrke dine engelskkundskaber, lære om iværksætteri og samtidig komme et år ud i verden.
EUX Business & International Startup giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes som iværksætter - både lokalt og globalt.

Læs mere

EUD Business er for dig, der vil den hurtige vej ud i et godt job. På bare ét år kan du gøre dig klar til en elevplads i butik, inden for handel eller event.

Læs mere

Er du student, men stadig i tvivl om, hvad du vil bruge huen til? Med en EUS bliver du på kun 10 uger klar til en lønnet elevplads.

 Læs mere