Åbent Hus EUX/EUD/EUS

Vi holder Åbent Hus to gange i januar, hvor du møder både elever, lærere og vejledere, der vil fortælle dig om livet som elev på Niels Brock, om lektier, fester, adgangskrav, fremtidsmuligheder, praktikpladser og hvad end, du måtte have spørgsmål til. Det bliver både en festlig og faglig aften, hvor du vil få en fornemmelse af, hvordan det er at være elev på Niels Brock og hvad, du kan bruge det til i fremtiden.

Alle er velkomne – hvad end, du kommer lige fra 9. og 10. klasse og vil høre om dine muligheder på EUD- eller EUX Business, er forælder, er student, der gerne vil i gang med en erhvervsuddannelse, eller er over 20 år, der vil skifte branche og karriere. 

Vi holder Åbent Hus

  • Den 24. januar kl. 18-20
  • Den 27. januar kl. 11-13

Niels Brock
Kultorvet 2, 1157 København K

Har du spørgsmål inden dit besøg, så kontakt os på tlf. 33 41 91 00 eller på mail: brock@remove-this.brock.dk eller send os en besked på facebook: niels brock

Hør hvordan Stine fra butikken Mondo Kaos fik sin drøm opfyldt ved at tage sin uddannelse på Niels Brock og Carinas virkelig spændende arbejdsdag som kontorelev i Udenrigsministeriet.

Vi glæder os til at se dig.