Erhvervsuddannelse, der bringer dig tættere på et godt job

 • Drømmer du om et job på kontor i ministerier, kommuner, politiet og andre myndigheder?
 • Vil du lære alt om handel eller arbejde i butik med stort ansvar og kort vej til en leder stilling?
 • Vil du være iværksætter og har brug for viden om forretningsplan, salg og økonomi?
 • Så skal du tage en erhvervsuddannelse (EUX Business og EUD Business) på Niels Brock.

På Niels Brock har vi erhvervsuddannelse, der passer til dig, uanset om du kommer lige fra folkeskolen, er mellem 20 og 24 år eller over 25 år. Har du en studenterhue i forvejen, kan du tage vores korte EUS-forløb på kun 10 uger i København eller San Diego. Mange af vores forløb kan du desuden læse som fjernundervisning hjemmefra.

Uanset om du vælger vores EUX Business eller EUD Business-erhvervsuddannelse, så hjælper vi dig bagefter med selv at finde en praktikplads. Du kan også vælge at læse videre på en kort videregående uddannelse.

Vores erhvervsuddannelser ligger i hjertet af København med nem adgang fra S-tog og Metro.

Kommer du lige fra 9. eller 10.klasse, eller har du kun været væk 1 år, så skal du begynde på vores afdeling for unge.

Læs mere

Har du været væk fra skolen et par år, og har ingen uddannelse ud over 9. klasse, har vi både EUX og EUD-forløb til dig både online og på vores campus på Kultorvet. Tjek her.

Læs mere

Er du student, men stadig i tvivl om, hvad du vil bruge huen til? Med en EUS bliver du på kun 10 uger klar til en lønnet elevplads.

 Læs mere

Start på en erhvervsuddannelse med lønnet elevplads og bliv hurtigere klar til arbejdslivet

Uanset om du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, fra gymnasiet eller har haft nogle års pause fra studielivet, så kan en erhvervsuddannelse på Niels Brock være den helt rigtige løsning. Erhvervsuddannelser dækker typisk over salgs- og kontoruddannelserne, der indeholder et væld af individuelle specialer. Drømmer du om at blive butikschef, arbejde i offentlig administration eller i økonomiafdelingen af en virksomhed? Med en erhvervsuddannelse er du et skridt nærmere et sjovt og lærerigt arbejdsliv.

Tag din erhvervsuddannelse online

Med vores online erhvervsuddannelser – såsom EUD Detail Online og EUS Online – kan du tage en erhvervsuddannelse, der evt. bedre passer ind i din hverdag. Har du familie eller et deltidsarbejde, kan dette være en god idé – men glem ikke, at der er tale om fuldtidsstudier, hvor du får travlt uanset hvad.

Erhvervsuddannelse: Kontor eller salg?

Dine interesser og din personlighed er dine styrker, når du skal vælge erhvervsuddannelse. Kontor- eller salgsuddannede kan arbejde mange forskellige steder – og de kompetencer, du får hos os, kan også være meget nyttige i andre erhverv end dem, vi nævner her på hjemmesiden.

Typisk falder erhvervsuddannelser i to overordnede kategorier: Kontor og salg.
Kontoruddannelser beskæftiger sig typisk med:

 • Administration
 • Økonomi
 • Kontorarbejde med mere kundekontakt – f.eks. i forskellige former for kundeservice og via vores linje Rejseliv.

Er du en haj til organiseret arbejde, skarp til tal, og foretrækker du et roligt arbejdsmiljø, hvor du bliver vurderet på din faglighed, er en kontoruddannelse en god vej til et givtigt arbejdsliv.

Salgslinjen er erhvervsuddannelse til dig, der vil arbejde i butik og dygtiggøre dig inden for salg og kommunikation med forbrugeren. Her bliver du klogere på:

 • Forbrugeren
 • Menneskelig kontakt
 • Markedsføring 
 • Administrative opgaver i butikker

Vil du have en praktikplads inden for salg lærer du en masse om forbrugermønstre og personlig salg, og mange af vore dimittender ender blandt andet som butikschefer, hvor ansvar og kompetencer er alfa og omega. Elsker du personlig kontakt med kunden, masser af ansvar og markedsføring er salgsuddannelsen noget for dig. Det er en erhvervsuddannelse, der hvert år tiltrækker mange ambitiøse unge og voksne.

Erhvervsuddannelser til voksne og unge

Er du under eller over 20 år? Kommer du fra en gymnasial uddannelse? Afhængigt af din baggrund kan du tage vores mange forskellige erhvervsuddannelsesforløb. Fra det korte EUS, som er målrettet studenter over EUD Business-forløbene, der varer et halvt til et helt år til EUX Business, som både giver dig mulighed for elevplads og for at læse på en kort videregående uddannelses. 

Mulighederne er mange, og vi er helt sikre på, at du kan finde den helt rigtige måde at dygtiggøre dig på her hos Niels Brock. Så uanset hvor du er i livet, så kan vejen frem være en god erhvervsuddannelse. Det er aldrig for sent. I menuen ovenfor kan du se de mange forskellige muligheder, vi tilbyder, når det kommer til at tage en erhvervsuddannelse i København eller som fjernundervisning.