Niels Brocks Innovationsgymnasium | Projektledelse

OK 2018 – Varsel om strejke og lockout.

Læs mere her

Projektleder - HHX og projektlederuddannelse på Niels Brock

På studieretningen HHX Projektleder bliver eleverne ikke bare studenter – de bliver også certificerede projektledere. På projektlederlinjen kombinerer vi nemlig traditionelle handelsskolefag med en projektlederuddannelse, som gør eleverne klogere på udvikling og markedsføring af nye produkter, forandring af arbejdsgange, organisering af events og mange andre områder indenfor projektlederfaget.   

En uddannelse, der åbner op for mange muligheder

At tage en projektlederuddannelse betyder ikke nødvendigvis, at man skal arbejde som projektleder i fremtiden. Elever på HHX har masser af muligheder for at blive lige præcis det, de gerne vil være.

Udover projektlederuddannelsen bliver eleverne også undervist i dansk, matematik, engelsk og samfundsfag på et niveau, der giver adgang til de fleste videregående uddannelser. Det betyder, at eleverne kan læse alt fra jura og økonomi til markedsføring og journalistik. For de elever, der brænder for projektledelse er det også muligt at læse videre på en videregående uddannelse inden for projektledelse.

Studieretningsfag på Projektleder

På en HHX Projektleder findes der en række obligatoriske fag og en projektlederuddannelse, der er obligatorisk. Derudover er der også stor frihed til at vælge fag, der interesserer den enkelte.

Herunder er udbuddet af valgfag på HHX Projektleder: 

Studieretningsfag:

Afsætning A

International Økonomi A

Sprog:

Tysk/Fransk B

Valgfag: 

  • Virksomhedsøkonomi A eller Matematik A og 1-C fag (Innovation, Markedskommunikation, Organisation eller Psykologi)

eller

  • Samfundsfag B og 1 C-fag (Innovation, Markedskommunikation, Organisation eller Psykologi

eller

  • 2C-fag (innovation, Markedskommunikation, Organisation eller Psykologi)

Hvilke videregående uddannelser giver en HHX Projektleder adgang til?

Projektlederlinjen giver dig ikke bare en projektlederuddannelse. Projektlederlinjen er også adgangsgivende til videregående uddannelser og giver et særligt godt udgangspunkt for at læse cand. merc. samt en bred palette af uddannelser inden for organisation og projektledelse. 

Sådan er det at gå på projektlederlinjen

SPÆNDENDE MULIGHEDER PÅ INNOVATIONSGYMNASIET

På HHX Projektleder er der gode muligheder for, at eleverne kan arbejde med deres egen virksomhed. På studiet deltager vi i en salgsmesse i København, DM i iværksætteri og så er der også mulighed for at deltage i internationale konkurrencer.

VIRKSOMHEDEN TIL EKSAMEN

Din egen virksomhed bliver en central del af uddannelsen. Du og en gruppe kammerater skyder hver 500 kroner i jeres egen virksomhed. Overskuddet af virksomheden tilhører naturligvis jer.

Jeres virksomheds forretningsplan indgår i undervisningen og bliver brugt ved interne prøver, når I skal mødes med banken og for eksempel ved DM i Iværksætteri.

FRA SKOLEPROJEKTER TIL SUCCESHISTORIER

Din egen virksomhed bliver ikke blot en del af din uddannelse, men kan blive en succesfuld forretning i den virkelige verden. Mange Niels Brock'ere driver endda deres virksomhed videre efter gymnasietiden.

BLIV CERTIFICERET PROJEKTLEDER MED EN PROJEKTLEDERUDDANNELSE

Når du vælger projektlederlinjen får du ikke kun en HHX. Du får også en projektlederuddannelse som du kan bruge i mange år fremover. Med en projektlederuddannelse får du nemlig brugbare kompetencer og faglig viden om det at organisere, planlægge og gennemføre projekter. Og en projektlederuddannelse er særlig relevante på arbejdsmarkedet nu og her. Vores arbejdsopgaver bliver i stigende grad baseret på projektarbejde. Uanset hvilken videregående uddannelse du vælger, kan erfaringerne fra projektlederuddannelsen være brugbare i dit fremtidige erhvervsliv. 

Sådan søger du optagelse

Søger du om optagelse på et af Niels Brocks gymnasier med start på 1. år i august 2018, skal du søge på www.optagelse.dk.

Vil du skrives på ventelisten til et af Niels Brocks gymnasier, til en kommende 1. års klasse klik her

Søger du om optagelse på et af Niels Brocks gymnasier på 2. år klik her

Søger du om optagelse på et af Niels Brocks gymnasier på 3. år klik her

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte julius@remove-this.brock.dk

Studievejledere for Innovationsgymnasiet

Annemarie C. Lüben
Julius Thomsens Plads 10
E-mail: anc@remove-this.brock.dk
Telefon: 23 21 46 92

Helle Weismann
Julius Thomsens Plads 10
E-mail: hew@remove-this.brock.dk
Telefon: 23 21 45 72